Uniconta

Komplet økonomisystem gearet til vækst. Få styr på alt fra økonomi, kunder, leverandører, emner til varer, lager, produktion, anlæg og projekter.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Et lynhurtigt økonomisystem

Uniconta er et nyere økonomisystem som er bygget op omkring nutidens behov. Erik Damgaard, manden bag Microsoft C5, står også bag Uniconta. Det er altså det bedste fra den moderne teknologi og erfaringer trukket fra et af historiens største økonomisystemer. Uniconta er velegnet til mindre og mellemstore virksomheder og kan udover at være et godt standardprogram, målrettes netop din branche og virksomhed, ved hjælp af et stort udvalg af tilføjelsesprogrammer.

Uniconta er bygget op som en app, hvilket skaber en lynhurtig oplevelse som bruger af økonomisystemet. Du kan tilgå økonomisystemet på alle enheder, hvad end du foretrækker computer, tablet eller mobil.

Veludbygget værktøjskasse

Uniconta er først og fremmest udviklet til brugeren. Med Uniconta kan du lave dine egne tilpassede kartoteker og skærmbilleder. Generere og downloade rapporter. Søge nemt på alle data. Samtidigt har du alle dine data sikret i skyen, du har elektroniske bilag og du har mulighed for at tilpasse din løsning med et utal af add ons. Uniconta licensmuligheder

I starten af vores samarbejde vurderer vi, hvilke licenser der giver mening for jeres virksomhed. Nedenfor kan i se, hvad de forskellige licenser indeholder.

Moduler
Standard
Business
Enterprise
Antal brugere
1-3 brugere
4-12 brugere
Min. 8 brugere
Økonomi – finans, debitor, fakturering, digitale bilig, kreditor, varekartotek, rapportgenerator & dashboard
199,- inkl. 1 bruger
269,- inkl. 1 bruger
329,- inkl. 1 bruger
Salgsordre og Indkøb
49,-
Logistik
149,-
Projekt
149,-
149,-
Produktion
149,-
CRM
99,-
149,-
Anlæg
99,-
99,-
Finansposteringer pr. år
Op til 2.000 – inkl.
Op til 50.000 – inkl.-
Op til 2.000.000 – inkl.
Ekstra regnskaber
49,-
99,-
149,-

Skift enkelt til Uniconta

AddPro Danmark er en af Danmarks største leverandører af Uniconta. Vi har derfor stor erfaring i at konvertere løsninger fra andre økonomisystemer, som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Dynamics NAV og e-conomic.

Vi kan hurtigt konvertere finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere. Historikken er også gemt og kan benyttes med det samme i økonomisystemet.

Prøv en gratis demo

Har du lyst til at prøve kræfter med et moderne økonomisystem?


Tilføjelsesprogrammer til Uniconta