Intempus

Nem timeregistrering til Uniconta


Med Intempus gør du arbejdsdagen nemmere med en simpel timeregistrering. Med app’en på din telefon eller tablet, indtaster du hurtigt timer, materialer, udlæg, diæter, kørsel og tillæg. Indtastningerne sendes direkte til kontoret, hvor lederen godkender tilsendte og sender dem videre til bogholderiet. Bogholderiet kan herefter, med få klik, sende informationerne over i Uniconta. Informationerne er nu hurtigt i systemet og kan bruges til fakturering og projektopfølgning.

Det betyder, at medarbejderne kan tømme lommerne for krøllede sedler, hvor dagens strabadser og materialeforbrug er noteret. Bogholderiet slipper for at skulle afkode føromtalte sedler, som kan være svære at læse og ofte er mangelfulde. Bogholderiet slipper også for, at sedlerne er blevet væk eller der er glemt at registrere en time hist og her.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Administration

Med Intempus’ administration får du et værktøj til at håndtere planlægning, fakturering, løn, overtid, afspadsering, godkendelsesflow, akkordarbejde og GPS-tracking. Modulet giver et godt og uundværligt overblik over sager, medarbejdere og arbejdstid.


Forbind Intempus og Uniconta

Systemerne spiller godt sammen og sikrer alle aspekter af virksomhedens timeregistrering og økonomi. Alle data fra Intempus overføres nemt til Uniconta og danner grundlag for fakturering og projektstyring.


Intempus har mange fordele

  • Timeregistrering på mobil
  • Fuld overblik over forretningen
  • Administrér projekter og planlægning
  • Brug billeder, filer og formularer til kvalitetssikring
  • Undgå spild og svind
  • Undgå at løbe tør for materialer
  • Godt på farten
  • Branchetilpasset løsning


Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Intempus er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.