The A-Team

Ved at levere de bedste løsninger, have den bedste adfærd og skabe den bedste oplevelse, er vi her for at revolutionere branchen. Vil du være en del af vores succesfulde team med passionerede, ansvarlige og innovative kolleger? Add some Pro to your life!

Vi søger altid kollegaer

Vil du gerne fortsætte din karriere i AddPro, vil vi meget gerne læse din ansøgning! Også selvom vi ikke har en stilling slået op der passer til dig.Our Vision

Vores vision er at blive Nordens førende forretningstransformationspartner.

Vi styrker vores kunders konkurrenceevne og succes for at nå deres fulde potentiale. Man kan sige, at den samme filosofi anvendes, når det kommer til vores medarbejdere – vi vil være det oplagte valg som arbejdsgiver, og vi ønsker, at du skal kunne udnytte dit potentiale maksimalt! Kom og gør en forskel med os.

The institutions for solutions

Vi er forenede i, at vi virkelig brænder for det, vi laver, og at vi altid går all-in og støtter vores kollegaer, når de har allermest brug for det. At gå den ekstra mil eller foretage det ekstra opkald er dele af vores superkraft, der får os til at tage det almindelige og gøre det ekstraordinært.

Hos AddPro finder du specialister indenfor IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, forretningsudvikling og systemudvikling. Vi har længe haft et tæt samarbejde med Microsoft. Hos os er hverdagen præget af et stærkt fællesskab og at skabe forskel, for alvor! Mange AddProiter har været hos os i meget lang tid og er vokset i organisationen, simpelthen fordi de trives så godt. Det er vi meget stolte af!


The AddPro Way – Vores virksomhedskultur

Deliver WOW

We’re here to Revolutionize the Industry.

Luk

Deliver WOW

WOW, det er den oplevelse kunden altid skal have i alle kontakter med AddPro. Ved at levere de bedste løsninger, have den bedste adfærd og skabe den bedste oplevelse, er vi her for at revolutionere branchen.

Du glemmer måske, hvad vi har sagt. Det sker også, at du glemmer, hvad vi har gjort, men du vil aldrig glemme, hvordan vi fik dem til at føle. Så lad os fokusere på altid at efterlade kunden med den absolut bedste oplevelse nogensinde!

The A-Team

United as One!

Luk

Hos AddPro er vi meget omhyggelige med vores teambuilding. Alle skal ses og bemærkes. Vi kalder os selv et kapitalistisk kollektiv.

Vi bruger kapitalismens gode sider, såsom at turde vinde og lave profitable forretninger, for at fortsætte med at udvikle vores forretning og vores medarbejdere.

Kollektivet bygger på solidaritet og evnen til at tage vare på hinanden og alle ved, at et velfungerende team altid er stærkere end et enkelt individ. Selvfølgelig har alle hold brug for en angriber, en Zlatan om man vil. For at Zlatan kan levere, er der brug for alt fra trænere til holdkammerater og i hans tilfælde en velplejet græsplæne!

Sådan er det også for os, bortset fra græsplænen, men lighederne er store. Alle i teamet skal levere på deres position og så skal alle også have opmærksomhed og “credit” for det.

Write Your Legacy

This is your time!

Luk

Administrer din dag som en rigtig professionel. Vi tror på vores eget ejerskab, ansvar og at tingene altid lykkes. Selv Mohammed Ali ville blive overrasket over vores evne til aldrig at trække sig tilbage.

Så tag hjælp fra dine superkræfter og brug disse til at udføre store gerninger. Det er ligesom Obama sagde: ”We are the ones we’ve been waiting for”.

The Institution for Solutions

Building something Extraordinary out of the Ordinary

Luk

Du ved sikkert, at Elon Musk har en vision om, at alle skal kunne flyve til Mars. Ok, for os kan det være at tage det lidt for langt, vi nøjes med at flyve til Venus 😊

Fra starten af ​​AddPro har vi altid sat innovation og kvalitet i centrum for alt, hvad vi gør. Vi stræber altid efter at forbedre tingene i alle situationer. Vi bygger måske ikke nogen raketter (endnu), men vi tager det almindelige og gør det ekstraordinært.
“We do believe in always adding some extra pro and challenging the status quo”