Hosting & Cloud

I kan starte småt, eller I kan starte med at lade os hoste det hele.
Vi tilpasser os altid jeres behov, vi tager gerne et skridt ad gangen.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan arbejder vi med hosting & cloud

Hos AddPro sikrer vi jeres forretning, når I vælger en hostet cloud-løsning hos os. I får en sikker, stabil og skalerbar hosting.

Vores datacenter er beskyttet mod strømnedbrud, tyveri, brand, oversvømmelse, hackere og virus, samt overvåget 24 timer i døgnet. Vi tager timevis backup af jeres data de første 12 timer, herefter 4 timers backup interval.

Hosting og IT-drift

En stabil drift af IT er vigtig for enhver virksomhed, hvad end det er netværket, hardwaren eller softwaren. Måske endnu vigtigere er det at få opdateret virksomhedens IT, da det kan øge effektiviteten og ikke mindst sikkerheden, mens det reducerer omkostningerne.

Outsource din IT-drift og hosting til AddPro

  • Du slipper for at betale for mere, end du har brug for.
  • Du kommer til at opleve hurtigere responstid, nyere funktioner og øget effektivitet.
  • Du kan slippe ansvaret og fokusere på dine egne kompetencer og vækst.
  • Du får en skræddersyet løsning, der udelukkende er designet efter dit behov.
  • Du får support fra vores dygtige IT-konsulenter.

Nutanix Enterprise Cloud

Nutanix Enterprise Cloud er markedsførende indenfor Hyper Converged Infrastructure (HCI) løsninger. AddPro er eksperter i – og Premier Partner på alle Nutanix produkter. Vores konsulenter har solid erfaring med opsætning og drift af Nutanix fra vores egen Hyper Converged hostingplatform, som drives på 100% Nutanix Enterprise Cloud.

Onboarding med AddPro

Hos AddPro sikrer vi jeres forretning, når I vælger en hostet cloud-løsning hos os.

Vi har hele tiden flere projekter kørende i forhold til Onboarding af nye virksomheder på vej ind i AddPro’s Cloud løsning. Vi besidder 10 år erfaring, hvor vi i AddPro har flyttet mere end 100 danske virksomheder igennem et Onboarding forløb. Vi sørger for alt det praktiske lige fra netværket, servermiljøet og applikationer mv.

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af mulighederne for jeres virksomhed, og vi sammensætter gerne et skræddersyet tilbud til jeres behov og krav til IT.