The difference you are looking for.

Vi elsker udfordringer og at blive udfordret, især når det kommer til at vejlede dig og din virksomhed i den digitale transformation.

Hos AddPro har vi samlet et stærkt team, der leverer outsourcing, serverdrift, help desk, backup og 24/7 overvågning og service management til små og mellemstore virksomheder.

Vi arbejder sammen med Danmarks mest sikre datacenter og kundelisten tæller virksomheder fra både den private og offentlige sektor, der har betroet AddPro deres IT-drift.

Hos AddPro tager vi hånd om vores kunder. Vi ved, at udviklingen inden for de digitale platforme går rigtig stærkt – samtidig gør vi en ære ud af at vurdere netop jeres behov.

Ved at identificere virksomhedens muligheder og udfordringer sikrer vi en løsning, der matcher jeres forretning. Hos os er I ikke blot ”et nummer i køen” – vi tager os tid til kunderne.


Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Creating the difference In the cloud and on the ground.

Hos AddPro gør vi virkelig en forskel!

I skyen, hvor mange af fremtidens skarpeste tjenester og funktioner er placeret. På jorden, hvor vi opbygger personlige relationer til vores kunder og til hinanden.

For os er 24/7 væsentligt mere end et par tal og en beskrivelse af vores åbningstider. Det repræsenterer det antal timer, vi bruger på at skabe en positiv forskel for alle medarbejdere og for alle vores kunder. Det er os, kollektivet, der har udfordret vores kunder og os selv til at blive bedre og til at opnå mere.

Siden starten i 2000 har vi konstant udviklet os til at blive en bedre partner for vores kunder og til at skabe en arbejdsplads i verdensklasse.

Vi gør det med passion eller slet ikke. Vi går altid all-in, og vi støtter altid vores kollegaer, når de har mest brug for det. At gå den ekstra mil eller foretage det ekstra opkald er dele af vores superkraft, der får os til at tage det ordinære og gøre det ekstraordinært. Vi er AddPro, og det er sådan, vi gør en forskel, 24/7!

Changing the game.

Med de bedste kompetencer, den største passion og den bedste adfærd på markedet. Vi løser komplekse forretningsudfordringer, finder innovative veje og skaber konkurrencedygtighed for vores partnere.

AddPro blev etableret i 2000 og forretningen har udviklet sig meget positivt, ekspanderer kraftigt og er i dag repræsenteret i Skovlunde, Jylland, Næstved, Malmø, Stockholm, Gøteborg, Helsingborg, Kristianstad med over 450 ansatte. Koncernen er ejet af et private equity-selskab ved navn Axcel, som har oprindelse i Danmark, men har base i både København og Stockholm.

AddPro er en af ​​de førende applikations- og cloudintegratorer i Norden. Med en kombination af topplacerede konsulenter, strategiske leverandører, udvalgte cloud-tjenester, egne datacentre og en 24×7 bemandet servicedesk kan forretningen give markedet de bedste løsninger inden for AddPros fokusområder.

En del af itm8

AddPro Danmark er en del af itm8-familien, som udgør mere end +1.700 medarbejdere i virksomhederne AddPro Danmark, AddPro Sverige, IT-relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Me’ning, Progressive, Cloud Teams og Cenvation.

Det giver os – og ikke mindst dig – en lang række unikke fordele. Vi samarbejder nemlig på tværs af alle virksomhederne i itm8 for at kunne tilbyde de absolut bedste løsninger til dig som kunde. Er der services, vi ikke kan levere, eller kompetencer, vi ikke kan byde ind med, er hjælpen derfor altid tæt på.

Vores tilbud

At forbedre den daglige drift og skabe øget kundeværdi er vigtige mål for de fleste virksomheder og organisationer. Et kreativt, udfordrende og pålideligt partnerskab er nøglen til at skabe “the extra ordinary out of the ordinary.”