nShift

Gør forsendelse til en leg med nShift til Business Central, NAV og Uniconta

nshift til Business Central, NAV og Uniconta er bindeleddet mellem din kunder og dit lager. Ved hjælp af ordresystemet, kan du som virksomhed få adgang til verdens største transportbibliotek.

Med nShift til dit økonomisystem kan du printe labels og overføre forsendelsesdata til transportører helt automatisk. Du får overblik over dine forsendelser gennem statistikker og rapporter. Du kan track and trace dine forsendelser og informere dine kunder om deres pakker. Du får en enkel returhåndtering og mange flere værdifulde værktøjer i nShift.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Undgå at vedligeholde data flere steder

Hvis din virksomhed har prøvet at skrifte transportør, kender du til, at det kan være en stor opgave at opdatere informationer i alle systemer. Samtidigt kan det tage mere tid end nødvendigt, hvis småting skal ændres i flere systemer. Med nShift til dit økonomisystem, kan du nøjes med at ændre dine transportøroplysninger et enkelt sted. Integrationen mellem nShift og dit system gør, at når du ændre information i dit system, ændres oplysninger i alle systemerne. Du sikrer derfor en mere effektiv arbejdsgang og mindsker fejl.


Forsendelse i Business Central, NAV og Uniconta er tilpasset din virksomhed

Folkene bag har igennem mange år tilpasset standardindstillingerne, så de passer til langt de fleste almindelige virksomheder. Det er derfor meget nemt at komme godt fra start. Skulle din virksomhed alligevel have ønsker om forbedringer i opsætningen, har vi hos AddPro Danmark stor ekspertise i optimeret integration af nShift. Vi kan hurtigt finde ud af, om det er muligt at sætte forsendelsen op til din virksomheds behov.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om nShift er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.