Microsoft 365

Giv dine medarbejdere de bedste forudsætninger for hybrid arbejde i skyen

Microsoft 365 er en abonnementsbaseret tjeneste, der tilbyder adgang til en række Microsoft-produkter og -tjenester, såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Power BI og Sharepoint. Det er designet til at hjælpe virksomheder med at holde deres medarbejdere produktive og forbundne, uanset hvor de arbejder. Tjenesten er tilgængelig i en række planer, der er tilpasset virksomheder af forskellig størrelse, og kan hjælpe virksomheder med at spare tid og ressourcer ved at samle deres IT-behov i én samlet løsning.

Microsoft 365 integreres nemt med økonomisystemer som Business Central og Dynamics NAV, og effektiviserer yderligere din arbejdsdag.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilgå Microsoft 365 over alt

Microsoft 365 gør det muligt for virksomheder at tilgå deres Office-applikationer, filer og andre ressourcer fra hvilken som helst enhed. Det gør det muligt for medarbejdere at arbejde fra hjemmet, fra kontoret eller mens de er på farten.

Derudover er det muligt for medarbejdere at holde kontakten og samarbejde med hinanden, uanset hvor de befinder sig. F.eks. kan medarbejdere bruge Teams til at chatte, tale og dele filer i realtid.

Systemet er sikkert og pålideligt, så virksomheder kan være sikre på, at deres data og ressourcer altid er tilgængelige, når de har brug for dem.

Microsoft 365  Teams
Microsoft  Teams Konsulenter

Udnytter du alle dine muligheder?

Vi har i AddPro Danmark arbejdet med programmet i mange år. Vi har stort erfaring i at optimere løsningen, til at øge vores kunders effektivitet og samarbejdsevne.

Har din virksomhed behov for at skifte til Microsoft 365 fra et andet system, hjælper vi gerne med at koordinere flytningen af filerne og at klargøre systemet, så det passer til dine behov.

Bruger du i dag allerede systemet, giver vi gerne vores besyv med, hvordan du kan udnytte de mange funktioner endnu bedre.Derfor skal du vælge Microsoft 365 i virksomheden


Der er mange grunde til, at en virksomhed kan have gavn af at bruge Microsoft 365. Her er nogle få, men vigtige, grunde:

Få adgang til professionelle produktivitetsværktøjer: Få adgang til en række professionelle produktivitetsværktøjer, såsom Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Power BI og Sharepoint, som kan hjælpe medarbejderne med at være mere effektive og produktive i deres arbejde.

Øget samarbejde og kommunikation: Med værktøjer som Teams, kan medarbejderne samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger og geografiske placeringer.

Sikkerhed og compliance: Microsoft 365 tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner, der kan hjælpe virksomhederne med at beskytte deres data og opfylde compliance-krav.

Let adgang til informationer: Medarbejderne får nemt adgang til deres dokumenter og andre informationer fra en hvilken som helst enhed, hvilket gør det nemmere for dem at arbejde, uanset hvor de befinder sig.


Microsoft 365 as a Service

Beregn din pris, og se hvor meget du kan spare på din IT-løsning.