Print og kopi

Find den perfekte print løsning til dine forretningsbehov​


Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tid til en ny printer?

De seneste serier af ECOSYS-printere og multifunktionsenheder (MFP) giver dig fremragende udskriftskvalitet og fleksible arbejdsmiljøer via nem Wi-Fi-forbindelse, herunder peer-to-peer-forbindelse og omfattende mobilforbindelse.

I en ECOSYS-printer får du en høj opløsning i en kompakt enhed, og den fantastiske 1200 dpi farvekvalitet er hurtig, fleksibelt skalérbar og praktisk talt vedligeholdelsesfri.

AddPro tilbyder en bred vifte af KYOCERA-printere, tonerpatroner og multifunktionelle produkter.

MFP

Når det drejer sig om sort/hvid multifunktionsmaskiner (MFP), kan KYOCERA præsentere markedets mest omfattende modelprogram af prisvindende produkter – inklusive de nye TASKalfa.

Disse alsidige kopibaserede maskiner er enten født med eller kan nemt udbygges med print, scan og faxfunktioner, som vil forøge produktiviteten i enhver virksomhed.


ECOSYS gør dit kontor mere bæredygtigt og effektivt

KYOCERAs banebrydende ECOSYS-teknologi reducerer både affald og omkostninger til hjælpematerialer signifikant ved hjælp af holdbare komponenter og kun én type af forbrugsvarer, nemlig toner. Næsten alle KYOCERAs nye produkter er designet med holdbare komponenter. Dem, der vælger KYOCERAs produkter beskytter miljøet samtidig med at de får overlegent udstyr med fordele såsom lavere sidepriser og de laveste samlede omkostninger.

KYOCERA’s long-life teknik minimerer antallet af komponenter, der skal udskiftes og dermed mindskes mængden af affald væsentligt.

Hold din produktivitet høj og bæredygtighed højere.

Kyocera var bygget på princippet om at gøre det rigtige som menneske. I alt, hvad vi gør, forsøger vi at balancere økologi og økonomi og søger at gøre hele vores vækst bæredygtig.
Det betyder, at du kan slappe af ved at vide, at mens du maksimerer produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed, reducerer du også din miljøpåvirkning.

Kyocera Evolution-serien gør det muligt at kombinere miljøvenlig print med grønnere og mere intelligente digitale processer, så dit daglige arbejde har et reduceret CO2-fodaftryk. Din vækst behøver ikke at koste miljøet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag informationer vedr. hvad der rør sig, seneste nyt, sikkerhed og hvad AddPro gør for den grønne omstilling.