Erhvervstelefoni

Erhvervslivets mest intuitive og kraftfulde telefoniplatform – både til din browser og mobil

Hos AddPro leverer vi erhvervstelefoni med Flexfone som samler telefoni online og i en app til mobil. Med vores erhvervstelefoni-løsning kan I nemt foretage opkald og omstille gøres med få klik.

Kontakt os for pris
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flere numre – en mobil

Myfone sørger for at omstille alle dine numre til ét nummer – så du slipper for ekstra mobiler og siimkort.

Softphone

Med Myfone kan du ringe op ligesom på din telefon gennem browseren og modtage opkald.

Status på medarbejdere

Du kan altid se, om dine kolleger er ledige eller optaget.

Brug Myfone som app

Myfone kan hentes til iOS, Android, Chrome browser og Microsoft Teams.


Flexfone og Microsoft Teams integration

Flexfone og Microsoft er nu klar med integration til at integrere Flexfone-telefoni med Microsoft Teams. Komtakt os, for at være med på rejsen, så vil en af vores teknikere være klar til at sætte jer i gang.

I takt med at Microsoft udvikler på teams vil de gøre flere muligheder tilgængelige for integration med vores telefoni. Det betyder for os, at mulighederne i samspillet mellem intelligent IP-telefoni og samarbejdsmulighederne i Teams løbende øges. For dig betyder det, at du får en fremtidssikret platform, der kan udvikle sig sammen med din virksomheds behov for effektiv telefoni.

Prøv erhvervstelefoni gratis i 30 dage

Vi tilbyder en demo-pakke som indeholder:

2 gratis mobilnumre

Med 2 gratis simkort fra Flexfone får brugere den fulde oplevelse af Myfone. Afprøv tilmelding til køer og viderestilling til både kollegaer og køer. Når en bruger har et simkort fra Flexfone, kan kollegaer se denne brugers ledighedsstatus, før de ringer op. Brugere med et simkort indgår desuden i opkaldsstatistikker på køer m.m.

Komplet telefonsystem

Med adgang til jeres telefonsystem, kan I opsætte kaldsflows, tastemenuer, åbningstider, speaks samt administrere medarbejdernumre, en fælles kontaktbog, afdelinger og meget mere. Vi har oprettet et hovednummer til jer samt et kaldsflow og en tastemenu, som I kan ændre i, som det passer jer.

Login til Myfone.dk

I modtager jeres helt eget login til vores telefoniplatform Myfone.dk, hvor I kan få lov til at testkøre alle opkaldsfunktioner såsom omstilling, tilmelde jer køer, oprette ringeprofiler, aflytte telefonsvarebeskeder og alle andre funktioner som Myfone indeholder. Myfone.dk er hver brugers personlige adgang til deres daglige telefoni og til opsætning af hvordan opkald til og fra både arbejds- og privatnumre skal behandles.

Login til Myfone app

Med Myfone app’en på din telefon, hvor du bl.a. kan skifte til manuel styring af dine ringeprofiler, når du går til møde, tager ud af huset eller arbejder hjemmefra. Du kan også tilmelde dig køer, se hvilke kollegaer der er ledige, omstille kald, deltage i telefonmøder og meget andet.

Flere tilbud indenfor