IT-sikkerhed

Antallet af cyberangreb er steget voldsomt de seneste år. Vi har gjort det let for små og mellemstore virksomheder at øge IT-sikkerheden, ved at samle vores services i pakkeløsninger.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

360 graders IT-sikkerhed

Vi overtager ansvaret af IT-sikkerheden i din virksomhed med Security as a Service.


En samlet pakkeløsning der beskytter din virksomheds IT-infrastruktur

I den moderne arbejdsplads, er IT-sikkerhed ekstremt vigtigt. Med vores pakkeløsning skal du ikke være nervøs for uforudsete sikkerhedsproblemer eller være nervøs for, om din IT-sikkerhed er god nok.


Backup & overvågning

Vores procedure for backup af serverhosting er timevis de første 12 timer, herefter 4 timers backup-interval efter behov. Ved nedbrud kan vi genskabe tabte data og være oppe at køre igen med maks 1 times datatab.

Multifaktorgodkendelse

Du bruger dit login mange gange dagligt. Derfor er det vigtigt at beskytte adgang, indentitet og personlige informationer bedst muligt mod it-kriminelle. For at logge ind, skal du skrive dit password samt godkende dit login på din mobil.

RMM Patch Management

RMM: Står for “Remote Management and Monitoring”. Det giver os mulighed for bl.a. at opsætte patch politikker, overvåge CPU, disk, RAM forbrug og køre ad-hoc jobs hvis behovet opstår.

Netværkssikkerhed

Vi benytter os af UTM til at give en samlet trusselstyring. Sikkerhedsfunktioner eller tjenester kombineres til en enkelt enhed på dit netværk.

Antivirus

Vi benytter Heimdal so er en mere avanceret antivirus. Det installeres på den enkelte PC og beskytter mod angreb, som er for avancerede til at antivirus alene kan blokere dem.

Skal vi hjælpe?

Skal vi tage en snak om din virksomheds IT-sikkerhed?

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.