Power BI

Visualiser din virksomheds data, så de store beslutninger bliver nemmere at træffe

Power BI hjælper virksomheder med deres beslutningsproces. Ved at visualisere og analysere virksomhedens data på en intuitiv og brugervenlig måde. Din organisation får mulighed for at oprette interaktive rapporter og dashboards, der giver et overblik over virksomhedens data. Det gør det nemmere at identificere mønstre og trends.

Hvis din virksomhed har behov for at træffe informerede beslutninger, øge effektiviteten og forbedre resultaterne, så bør du overveje at udnytte mulighederne med Power BI.

Som en del af Microsoft 365, arbejder Power BI sammen med resten af programmerne, som f.eks. Excel, hvilket gør det nemt at integrere eksisterende data og arbejdsgange.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvorfor skal du vælge Power BI?

Vi synes der er mange gode grunde, til at du bør udnytte Power BI som en del af din Microsoft 365. Vi har samlet en række fordi’er her:

Brugervenlighed: Du behøver ikke være et it-geni. Med en intuitiv brugerflade, er det nemt for både erfarne og nye brugere.

Samarbejde: Power BI arbejder sammen med resten af Microsoft 365, såsom SharePoint, Excel og Azure. Det giver gode muligheder til at arbejde med virksomhedens data på en effektiv måde, men let automatisk integration af dataene.

Real-time: Du har mulighed for at visualisere dine data i real-time. Det giver din virksomhed mulighed for at træffe hurtige beslutninger baseret på opdaterede tal og data.

Visuelt overblik: Det sættes op, så dit dashboard er præcis som din virksomhed ønsker det. Det er altså præcis de data der giver mening for din virksomhed, der vises i de forskellige afdelinger.

Virker på alle enheder: Du kan logge på, hvor end du befinder dig og på din foretrukne enhed, hvad end det er mobil, tablet eller computer.