DanDomain Webshop Integration

Lad dit økonomisystem og din DanDomain webshop snakke sammen

Med en webshop fra Dandomain, får du mulighed for at sælge og præsentere produkter via internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi har udarbejdet et modul til UnicontaBusiness Central og Dynamics NAV, som understøtter din webshop hos Dandomain.

Løsningen kræver intet kendskab til HTML og er let at vedligeholde, idet meget af den eksisterende information fra dit økonomisystem genbruges. Løsningen indeholder bl.a.:

  • Eksport af dine varer til hjemmesiden let og smertefrit.
  • Modtag dine ordrer direkte i en ordrekladde.
  • Mulighed for at håndtere kundespecifikke varenumre og tekster.
  • B2B shop og priser
  • Betalingsgateway, som frigiver/hæver dine ordrer automatisk på grundlag af udstedte fakturaer.
Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mindre administrativt arbejde med en DanDomain integration

Når du integrer din webshop med dit økonomisystem, behøver du kun at indtaste tingene ind én gang. Det betyder helt enkelt, at når du opdaterer dine priser i dit økonomisystem, så opdateres priserne på webshoppen med det samme via integrationen. Det er slut med dobbeltarbejde og spildtid. Med en webshop integration, klares datadelingen automatisk.


Fast lav månedlig omkostning

Løsningen har en fast lav månedlig omkostning, der sikrer drift og vedligeholdelse. Det giver dig sikkerhed for at løsningen virker i næste version af dit økonomisystem. Du modtager alle nye ændringer til din løsning, og nye versioner af din løsning kommer sammen med nye versioner af dit ERP-system. Har du brug for løbende support, har du mulighed for at tegne et it-support abonnement.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om vores DanDomain integration er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.