Backup

Vi tager gerne ansvaret for din IT-sikkerhed

Har din virksomhed vigtige data, som ikke må forsvinde? Så er det vigtigt at tage en effektiv automatisk backup som en del af din virksomheds IT-sikkerhed. Ved nedbrud kan vi hos AddPro genskabe dine tabte data, med maks 1 times datatab.

Der er en flere grunde til, at du kan miste dine data. Det kan være tekniske fejl, hardwarefejl, cyberangreb, brand, tyveri og menneskelige fejl. Vi giver virksomheder en mulighed for at gendanne deres data i tilfælde af at dataene forsvinder permanent.

Derudover giver det også virksomheder en mulighed for at bevare historiske oplysninger og for at opretholde fortsat drift under driftsforstyrrelser.

Backup hjælper med at sikre virksomheders data og bidrager til at beskytte virksomhedens forretningsmæssige interesser og fortsatte succes.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Det kan ikke betale sig at spare på IT-sikkerheden

Hvis du bare en gang har oplevet at miste virksomhedens data, så ved du, at det ikke kan betale sig. Derudover er der mange grunde til, at du skal benytte dig af online backup.

Skalerbart
Online backup giver virksomheder mulighed for at vokse sammen med deres databehov. Det er nemt at øge mængden af backup-plads, når du har brug for det, uden at skulle opgradere hardware.

Regelmæssige backup
Vi kører sikkerhedskopiring hver time, hvilket sikrer, at dine data er opdaterede og altid beskyttet. Skulle uheldet være ude, kan du højest tabe en times arbejde.

Sikkerhed
Hvis du selv står for dine sikkerhedskopiringer på et ekstern drev, så kan det hvis du er uheldig også gå tabt. Når din virksomhed benytter online backup, mister du ikke din backup ved f.eks. brand.

Besparelser
Det er oftest billigere end den traditionelle sikkerhedskopiring, da du ikke behøver at købe fysisk hardware.