NiceLabel

Den nemmeste måde at design og printe etiketter i Business Central

Ved at forbinde NiceLabel med din Business Central, kan du nemt udskrive etiketter med dataene fra din ERP-system. Applikationen integreres direkte med Business Central, hvorefter udskrivningen kan startes fra et hvilket som helst punkt i dit ERP-system.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NiceLabel er en af markedets mest brugervenlige løsninger

NiceLabel er en af de simpleste løsninger på markedet. Løsningen hjælper virksomheder i alle størrelser med deres etiketter. Fra design til print og alle skridt derimellem.

Applikationen inkluderer en indbygget labeldesigner der leverer en velkendt Microsoft Word-lignende brugerflade. Her kan du designe etiketter og flersiders dokumenter som f.eks. følgesedler.


Gem og tilgå dine etiketter hvor som helst

NiceLabel gemmer alle dine etiketter i skyen, hvorefter du kan tilgå dem hvor som helst, når som helst og fra en web browser. Med applikationen har man mulighed for at låse og prompte variabler, så man eliminerer fejl hos printoperatørerne.


Altid de rigtige produktdata på dine etiketter

Når NiceLabel integreres til din Business Central, giver det mulighed for at dele produktdataen mellem systemerne. Derved undgår du fejletiketter, da informationerne trækkes direkte fra dit ERP-system og eliminere manuelle processer.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om NiceLabel er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.