Systemfil

Systemfil til Uniconta – hvad kan det?

Det er faktisk meget simpelt. Du sender dine fakturaer til Systemfil, som automatisk indlæser faktura-data i dit ERP-system. Herefter er alle data klar til bogføring og du sparer derfor det daglige indtastningsarbejde. Vi laver integrationen til Uniconta.

Med mere end 250.000 varelinjer om måneden, på mere end 70.000 fakturaer, er Systemfil det mest anvendte system til aflæsning af faktura-data i Danmark.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Virksomhedens administration oplever stor tidsbesparelse og manuelt arbejde

Der er stadig mange virksomheder der taster faktura ind i deres økonomisystem manuelt. Det er administrativt besværligt og med nutidens teknologi – spild af tid. Applikationen kan nemt og hurtigt spare din virksomhed for 50-70% af tiden du bruger på fakturaindtastning. Omregnet i timepris, kan det ikke betale sig at gøre manuelt.


En af markedets billigste løsninger

Det behøver ikke være dyrt, at automatisere dele af administrationen. Systemfil er en af markedets billigste løsninger til afløftning og overførsel af faktura-data. Du betaler et månedligt abonnement på kr. 250, hvor der følger 142 bilag med i prisen. Derefter betales kun for det du bruger. Din månedlige omkostning er derfor baseret på, hvor mange faktura du sender til Systemfil.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Systemfil er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.