Atradius Flow

Nem og enkel administration af din kreditforsikring

Med en integration til Atradius Flow, kan du arbejde med kreditforsikring direkte i Business Central. Med Atradius Flow automatiseres alle processer relateret til kreditforsikringen, hvilket sikrer virksomhedens data altid er korrekte og opdaterede.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spar tid på manuelt tastearbejde

Når du benytter Atradius Flow, sparer du tid på det manuelle tastearbejde. Lige så vigtigt, mindsker du risikoen for tastefejl, ved at automatisere den daglige kreditstyring.


Data tilgængelig i Business Central

Med integrationen bliver alle informationer om dine købere tilgængelige i Business Central. Med den øgede viden omkring kreditrisici, kan informationen nemmere deles i hele organisationen. Det bliver også nemmere at arbejde med kreditforsikring, både i det daglige arbejde, men også for nye medarbejdere der skal ind i systemet, da miljøet er det samme som i Business Central.


Sådan fungere Atradius Flow i Business Central

Når du arbejder med administration af din kreditforsikring, har vi fire hovedfunktioner:

Opret købere/debitorer

Den store globale køber database i Atradius Flow, gør at du nemt kan slå din debitor op og efterfølgende oprette den i eget debitorkartotek. Har du allerede oprettet kunden i Business Central, kan du bruge oplysningerne herfra.

Håndtering af kreditmaksima

Fra dit køberkort, kan du ansøge om kreditmaksima.

Indberetning af manglende betalinger og overdragelse til inkasso

Det kan jo ske, at en eller flere af dine debitorer ikke betaler deres regninger. I Atradius Flow er det gjort nemt at indberette manglende betalinger.

Når debitor er overforfalden og skal indberettes, hentes åbenstående poster automatisk på den pågældende debitor. Du skal bare vælge, hvilken type indberetning der er tale om (f.eks. inkasso og/eller skadeanmeldelse), tilføje en kommentar og kontrollere at relevante poster er inkluderet.

Handlingskladde

Du kan nemt administrere din kreditforsikring via Astradius Handlingskladde. Handlingskladden finder selv begivenheder, der giver mening for administrationen at kende til. Med ganske få klik, kan du nemt udføre flere handlinger på en gang.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Atradius Flow er den rigtige integration til din virksomhed.

Kontakt mig
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.