Advanced Data Management

Fleksibel rettighedsstyring på feltniveau, der forhindrer fejl

Advanced Data Management er en fleksibel løsning til rettighedsstyring for både hele tabeller og specifikke felter i Business Central og Dynamics NAV.

Med løsningen bliver medarbejderne kun tildelt rettigheder til at rette i data, som er relevante for netop deres ansvarsområde. Det minimerer risikoen for fejlindtastninger i kritiske felter og tabeller, som f.eks. stamdata for varer, kunder eller leverandører.

Få en uforpligtende demo
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Minimerer kritiske fejl

Advanced Data Management er en løsning til Business Central og NAV, der minimerer risikoen for indtastning af forkerte oplysninger i hele tabeller og specifikke felter. Med løsningen kan du angive og styre præcist, hvem der har rettigheder til at foretage ændringer i kritiske data.


Fra generelle til specifikke rettigheder

Standardopsætningen i Business Central og NAV tildeler brugerne generelle rettigheder. Det betyder, at for mange brugere kan ændre i stamdata som vare, kunde eller leverandørtabeller, hvor det ikke er hensigtsmæssigt eller tilsigtet. Resultatet kan være fejlagtige transaktioner, et inkonsistent datagrundlag og store omkostninger, da fejl tager lang tid at opdage og rette.


Hvordan virker løsningen?

F.eks. kan løsningen sikre, at Finance må rette i data som bogføringsgruppe og betalingsbetingelser, indkøbsplanlæggerne må rette i planlægningsparametre og sælgerne må rette i kontaktoplysninger. Respektive brugere tildeles specifikke rettigheder, så du ikke behøver ikke bekymre dig om datafejl.


De største fordele ved Advanced Data Management

Fleksibel og præcis styring af datarettigheder helt ned til specifikke tabeller og felter.

Færre fejlindtastninger og øget dataintegritet, som er kritisk for virksomheder med høj
datafølsomhed.

Nemt krydstjek af rettigheder, som sikrer at brugere har de rigtige rettigheder i forhold til funktion.


Hvem kan bruge løsningen?

Løsningen virker til Business Central og Dynamics NAV og kan bruges af alle typer virksomheder, der vil øge dataintegritet og spare tid på at rette fejl.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Måske kan vores løsning øge din virksomheds effektivitet og mindske det manuelle arbejde. Lad os tage en snak og finde ud af i fælleskab, om det giver mening for dig.

Få en uforpligtende demo
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.