Systemcenter bliver en del af AddPro Danmark

Systemcenter, som har hovedsæde i Randers, bliver nu en del af AddPro Danmark (tidligere 4dimensions), der selv blev en del af svenske AddPro for et halvt år siden. Både Systemcenter og 4dimensions har oplevet en flot vækst de senere år og har absolut matchende produkt- og serviceporteføljer, så et samarbejde lå lige for, da Systemcenter havde planer om at udvide på Sjælland, og 4dimensions gerne ville noget mere i Jylland. 

”Vi mener, at vi har fundet det perfekte match med Systemcenter”, udtaler adm. direktør Christian Arndt fra AddPro Danmark, og fortsætter, ”Systemcenter leverer kvalitetsydelser inden for infrastruktur/cloud og har desuden betydelige ERP-kompetencer indenfor Microsofts systemer og Uniconta. Alt sammen kan spejles direkte i det, AddPro Danmark leverer i dag, så matchet er der, og mulighederne for at blive endnu dygtigere ved at tage det bedste fra de to selskaber burde give kunderne en endnu bedre oplevelse”.

Systemcenters direktør Anders Bay supplerer: ”Vi har selv erfaring med at opkøbe virksomheder for at styrke vores kompetencer og udbrede vores kendskab. Nu står vi så på den anden side af forhandlingsbordet. Vi ser mange ligheder mellem Addpro Danmark og Systemcenter og vi tror på, at det er det rigtige valg for vores kunder og medarbejdere. Vi er spændte og glæder os til samarbejdet”.

Da begge virksomheder i forvejen har en høj vækst og en solid indtjening er der brug for alle mand, og der vil endda i de kommende måneder tiltræde en række nye medarbejdere, der kan betjene kunderne på samme nærværende måde som hidtil.

Christian Arndt slutter: ”AddPro Danmark, er vokset fra en årlig omsætning i 2019 på 29 mio. kr. til en forventet omsætning på ca. 175 mio. kr. for 2022. Det er gået stærkt, men vi beholder begge ben på jorden, og vil sikre at kunderne fortsat oplever virksomhedens agilitet og fleksibilitet, selvom virksomheden er blevet stor”.

Der forventes fortsat markant vækst både i form af organisk vækst, men også i form af opkøb.


For yderligere informationer kontakt:

AddPro Danmark A/S – cvr: 32563600

CEO Christian Arndt

Telefon: 31415191

Mail: ca@4dimensions.dk