Nye laptops designet af Microsoft

Microsoft har løftet sløret for deres nye Surface produkter. Det er blevet tid til at hilse på den nye trio.

Nyhederne er 2-i-1-computeren Surface Pro 9, den bærbare computer Surface Laptop 5 og alt-i-én-computeren Surface Studio 2+.

Den nyeste generation af Surface Laptops og 2-i-1’ere med Windows 11 er designet til at tilpasse sig efter dig i hjemmet, på arbejdet, ved underholdning og alt derimellem. 

Boost din dag med Surface Pro 9

Surface Pro 9 giver dig fleksibiliteten fra en tablet og ydeevnen fra en laptop samt daglang batterilevetid – det hele i en ultrabærbar enhed. Nu med kraftfulde nye processorer og valgfri hurtig 5G forbindelse. 


Oplev hastighed og stil med Surface Laptop 5

Hurtig multitasking drevet af 12th Gen Intel® Core™ i5/i7-processorer bygget på Intel® Evo™ platformen med Windows 11 og en touchskærm. Stilren, æstetisk og fås i forskellige størrelser. Og daglang batterilevetid til alle dine gøremål. Surface Laptop 5 giver dig den perfekte balance til at gøre det hele.


Løft din kreativitet med Surface Studio 2+

Løft din kreativitet med den mest fleksible alt-i-én, der giver dig et stort lærred til at udtrykke dig selv fra enhver vinkel og den mest fordybende oplevelse for Microsoft Teams-videoopkald på en 28″ PixelSense® touchskærm. Oplev flotte farver og grafik, og lad idéerne flyde med Surface Pen, vægtløse transformationer og Windows 11.


Forud bestil Microsoft Surface produkter

Forud bestil de nye Microsoft produkter på vores webshop eller kontakt os på +45 3133 4455 eller info@addpro.dk.