Microsoft påtvinger multifaktorgodkendelse

Microsoft har besluttet at højne standard IT-sikkerheden på nuværende brugere. Det gøres, fordi 99,9% af alle hackede Microsoft brugere ikke benytter sig af multifaktorgodkendelse.

Hvem rammer ændringerne?

Microsoft udrullede i oktober 2019 sikkerhedsstandarder for at sikre, at nye kunder opsætter grundlæggende IT-sikkerhed, herunder multifaktorgodkendelse. Ændringen gjorde, at antallet af hackede brugere var 80 % lavere end hos resten af brugerdatabasen.

Brugere oprettet før oktober 2019 er altså ikke inkluderet i den nye sikkerhedsstandard, med mindre de aktivt har sat det til. Derfor har Microsoft valgt at målrette disse brugere, som ikke har ændret nogen sikkerhedsindstillinger siden implementeringen.

Brugere oprettet før oktober 2019 får nye sikkerhedsstandarder

AddPro anbefaler at følge de nye sikkerhedsstandarder

AddPro anbefaler altid vores kunder at benytte multifaktorgodkendelse. Udover at beskytte den enkelte bruger, beskytter den også virksomheden mod at en hacker kan tilgå virksomhedens netværk fra medarbejderens bruger.

Sådan sætter du din bruger op til multifaktorgodkendelse

Først og fremmest får alle virksomheder ikke meddelelsen på samme tid. Hvis du oplever, ikke at kunne logge på, så kan du prøve at logge på webmail (www.mitoutlook.dk), for at se om multifaktorgodkendelse er blevet aktiveret.

1. Log på Microsoft 365 som du plejer.

2. Tryk næste.

3. Du kan enten bruge den gratis Microsoft Authenticator App som er standard, eller få en SMS-besked med en 6-cifret kode for at bekræfte din enhed.

4. Når du er færdig med vejledningen, vil du næste gang du logger på Microsoft 365, blive bedt om at bruge multifaktorgodkendelse.

Skal AddPro hjælpe dig videre?

Vil I gerne have en tekniker til at hjælpe med en smertefri og overskuelig udrulning, så hjælper vi gerne. Prisen varierer efter din virksomheds størrelse og løsning.

  • Er I under 15 brugere, skal du kontakte vores support på support@addpro.dk.
  • Er I over 15 brugere, skal du kontakte vores salgsafdeling på info@addpro.dk for at få et tilbud.

Vi tilbyder følgende løsninger til din virksomhed.

Basis oprettelse

  • Aktivering af multifaktorgodkendelse
  • Udarbejdelse af guide til brugere for opsætning

Premium oprettelse

  • Aktivering af multifaktorgodkendelse
  • Udarbejdelse af guide til brugere for opsætning
  • Opkald / besøg af tekniker der guider opsætningen