Mazanti-Andersen og AddPro indgår strategisk IT-samarbejde.

AddPro Danmark A/S skal fremover stå for driften og supporten af Mazanti-Andersens IT-platform og brugere i København og Odense. Samarbejdet skal understøtte, og ikke mindst udvikle, advokathusets digitale processer og ambitioner generelt.

”Det har været afgørende for os at indgå samarbejde med en IT-leverandør, der er fremadskuende og deler vores ambitioner for branchen. Både når det handler om stabil og brugervenlig daglig drift og om innovative digitale værktøjer og legal tech løsninger, der øger effektivitet og service. Det har vi fundet i AddPro, som samtidig har et ambitiøst ESG fokus, herunder en stærk sikkerhedsprofil, en server hosting med 80 % lavere energiforbrug og tiltag inden for genanvendelse af IT-udstyr”, udtaler COO i Mazanti-Andersen Thomas Jørgensen.

Vi er i AddPro stolte over, at vi har indgået en IT-aftale med Mazanti-Andersen, der stiller krav til såvel daglig drift og kontinuerlig udvikling. Derfor ser vi denne aftale som et vigtigt bevis på vores vision og fundament som en udviklingsorienteret IT-samarbejdspartner, og den DNA vi har bygget virksomheden på.