Farvel til C5

Farvel til Microsoft C5 – en epoke er slut.

Har du en C5 licens i dag, kan du stadig købe database, funktionalitet og support, hvis du har en serviceplan hos os – også selvom C5 er udgået.

Men vi tilbyder også at designe og integrere dit ERP-system til fremtidens system: Uniconta.

Hvad du som C5-bruger kan gøre

Du kan overgå til et andet Microsoft system, eller du kan prøve noget nyt. For selvom du vælger at fortsætte med et Microsoft ERP-system, skal du alligevel begynde helt forfra – alt skal implementeres på ny.

Det er derfor et helt perfekt tidspunkt at kigge rundt og se, om der kan være et andet ERP-system, der måske passer bedre til din virksomheds behov.

I forbindelse med at vælge et nyt ERP-system, er der nogle spørgsmål, som er relevante at stille sig selv:

  • Passer softwaren til vores virksomhed?
  • Kan vi automatisere nogle forretningsprocesser uden at ansætte administrativt personale?
  • Kan vi få bedre indsigt i virksomhedens salgscyklus?
  • Er infrastruktur-omkostningerne for høje?

Det vigtigste er, at du får talt med eksperter på området, så du kan få et bedre indblik i de muligheder, der er i det ERP-system, som du er interesseret i. For hver virksomhed har forskellige behov og det kan en standardløsning aldrig hamle op med

Et andet C5-system?

Er du på udkig efter et andet system end C5?

Hos AddPro anbefaler vi at skifte til ERP-systemet Uniconta, udviklet af Erik Damgaard, der tidligere har udviklet bl.a. C5.

Uniconta er en videreudvikling af allerede eksisterende økonomisystemer. Det er baseret på Microsoft teknologi og er udviklet som en erstatning for C5. Dette gør det let og enkelt at tilpasse Uniconta til dit IT-miljø samt konvertere dine data til Uniconta.

Uniconta er fremtidens ERP-system, hvad enten du er mindre eller mellemstor virksomhed.

AddPro er Uniconta-partner. Vores dygtige ERP-konsulenter sidder klar til at hjælpe med implementering, drift og udvikling af ERP-systemet Uniconta.