AddPro Danmark ekspanderer igen!

ERP-specialisten Profacto bliver en del af AddPro Danmark

Profacto, som har udgangspunkt i Måløv ved København, bliver nu en del af AddPro Danmark. Aftalen kommer kort tid efter at både Systemcenter i Randers og SystemGruppen i Aalborg også blev en del af AddPro Danmark, som nu nærmer sig 120 medarbejdere. Profacto tilfører yderligere ERP-kompetencer til AddPro Danmark, der allerede står rigtig stærkt i markedet på dette område. 

”Vi mener, at Profacto passer rigtig godt ind hos os”, udtaler adm. direktør Christian Arndt fra AddPro Danmark, og fortsætter, ”Profacto har med en relativt lille organisation, men med betydelige faglige kompetencer, kunnet tiltrække en række større og interessante kunder inden for ERP. De har derfor brug for at få adgang til et væsentligt større bagland for at kunne servicere kunderne optimalt og naturligvis for at tiltrække endnu flere kunder”

Profacto-partner Thomas Stryhn supplerer: ”Vi har gennem en periode tænkt meget på, om vi skulle blive en del af noget større, og da vi igennem flere år har haft et udmærket samarbejde med og godt forhold til AddPro Danmark, syntes det helt naturligt. Virksomhederne har begge masser at byde ind med, så vi glæder os meget til samarbejdet”.  

Med sammenlægningen råder AddPro nu over mere end 50 dedikerede ERP-medarbejdere, og det er afgjort hensigten at dette skal vokse yderligere fremover.

Christian Arndt slutter: ”Det er gået stærkt på det seneste, men vi beholder begge ben på jorden, og vil sikre at kunderne fortsat oplever den mindre virksomheds smidighed og fleksibilitet, selvom virksomheden er blevet stor. Med 120 medarbejdere og pænt over 200 mio. kr. i omsætning, giver vores størrelse os naturligvis bedre udnyttelse af vores kapacitet, da vi kan sætte de helt rigtige ressourcer på de enkelte opgaver. Med flere dygtige projektledere tilknyttet, vil det samlet betyde, at vi som virksomhed kan levere et endnu bedre produkt – til gavn for vores kunder”.


For yderligere informationer kontakt:

AddPro Danmark A/S cvr: 32563600

CEO Christian Arndt

Telefon: 31415191

Mail: ca@addpro.dk

URL: addpro.dk, profacto.dk