Byggesagkyndig.nu rådgiver kunder på farten

Byggesagkyndig.nu lever af at yde byggeteknisk rådgivning til privatpersoner. Da de selv havde behov for rådgivning indenfor it-løsninger, valgte de AddPro Danmark som strategisk it-partner.

Byggesagkyndig.nu har de seneste år været i stor vækst. De er i den forbindelse kåret som Gazelle af Børsen i 2014 og 2016. Den fremadstormende konsulentvirksomhed tilbyder deres kunder mange forskellige former for byggetekniske ydelser. Ydelser som køberrådgivning i forbindelse med huskøb, byggetilsyn i forbindelse med husbygning, og tilstandsrapport i forbindelse med salg af huset. Rådgivningen foregår både telefonisk, elektronisk og ude hos kunderne. Det kræver derfor at medarbejderne kan tilgå alle virksomhedens systemer og dokumenter, hvor end de befinder sig i landet.

En stærk samarbejdspartner

Kristian Svendsen fra Byggesagkyndig.nu udtaler om valget af Systemcenter:
“Vi havde brug for en it-leverandør der kunne hjælpe os over i skyen. Samtidigt ledte vi efter en fast samarbejdspartner, så vi kunne samle vores it-løsninger ét sted. Vores netværk anbefalede AddPro Danmark, og det har vi ikke fortrudt.”

En lettere hverdag for konsulenterne

Da Byggesagkyndig.nu kontaktede AddPro Danmark, var ønsket at få al data væk fra deres egen server. Derfor blev al data flyttet i skyen med Microsoft 365, ved hjælp af SharePoint og OneDrive. Derudover har AddPro Danmark hjulpet Byggesagkyndig.nu med at flytte deres mail fra Hosted Exchange til Microsoft 365. Samtidigt er der installeret Office-pakker på alle virksomhedens maskiner.

Ved at benytte løsninger i Microsoft 365 universet, er det altså nemt at tilgå alt fra den enhed du har ved hånden. Hvad end medarbejderne sidder på kontoret og rådgiver, eller er i gang med en tilstandsrapport hos kunden. Konsulenterne kan oprette og ændre i de relevante dokumenter ude hos kunden, i stedet for at skulle tilbage på kontoret, for at lave det administrative arbejde. Arbejdet bliver altså mere effektivt og let for konsulenten.

Hos Byggesagkyndig.nu følger it-sikkerheden med udviklingen

For at sikre at it-sikkerheden følger den rivende udvikling som Byggesagkyndig er i, blev der på alle virksomhedens computere installeret ny antivirus. Virksomheden valgte også at få koblet Microsoft 365 Backup til deres løsning. Microsoft 365 backupløsningen Spanning er en backupløsning til Office 365, der sikkerhedskopierer alle filer og dokumenter i mail, OneDrive og Sharepoint. Spanning-løsningen skiller sig ud ved, at alle filer kan gendannes hurtigt og nemt ved hjælp af nogle få klik. Dette gælder også filer, som virksomhedens egne medarbejdere ved et uheld er kommet til at slette fra skyen.