Global Master

Synkronisering af stamdata mellem regnskaber

Global Master bruges, når en virksomhed har flere regnskaber, og man har behov for at dele stamdata på tværs af organisationen.
Således kan du nemt styre og synkronisere data mellem jeres regnskaber – også selvom de ligger i forskellige databaser.

For at sikre, at hele organisationen eksempelvis har fælles kontoplan og dimensioner, bliver masterregnskabet sat op fra centralt hold og automatisk sendt til de andre regnskaber.

Få en uforpligtende demo
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konsistens på tværs af regnskaber

Når jeres virksomheds stamdata skal deles med for eksempel datterselskaber eller andre afdelinger, kan det være en udfordring at styre data på tværs. Men med Global Master bliver dette nemt. I kan automatisk dele data, så alle har den samme kontoplan, de samme varer og de samme data at arbejde med. På den måde sikrer du konsistens i jeres data og i regnskaber på tværs af lande eller afdelinger.


Hvordan virker Global Master?

Systemet sættes op, så Masterregnskabet kun skal sendes ud til andre lande eller afdelinger en gang. Efterfølgende vil det kun være ændringer, der bliver synkroniseret og det sker helt automatisk. Samtidig er det også muligt at skabe lokale tilføjelser, hvis varer skal behandles forskelligt i de respektive regnskaber. Det kunne f.eks. være forskellige momssatser.


De største fordele ved Global Master

Færre fejl. Når Masterregnskabet skabes centralt, undgår du, at datterselskaber eller lokale afdelinger indtaster fejl i lokale regnskaber. De stamdata, som skal gælde for alle regnskaber, er låst og kan ikke ændres.

Mere tid. Du sparer også tid, fordi data kun skal vedligeholdes ét sted. Så hvis finanskonto skal ændres hos underafdelinger, kan du nøjes med at indtaste ændringen i Masterregnskabet, som skubber ændringen automatisk ud til afdelingerne.

Korrektrapportering. Løsningen hjælper også med rapportering af data, da Business Intelligence skal bygge på præcis samme data, for at kunne bruges til korrektrapportering.


Hvem kan bruge Global Master?

Løsningen kan købes til og bruges med Business Central og Dynamics NAV. Global Master er nemt at sætte op i, og løsningen er rettighedsstyret, så I vælger, hvem der skal have adgang til Masterregnskabet og/eller de data, der må ændres.Få en uforpligtende samtale om løsningen

Måske kan vores løsning øge din virksomheds effektivitet og mindske det manuelle arbejde. Lad os tage en snak og finde ud af i fælleskab, om det giver mening for dig.

Få en uforpligtende demo
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flere tilbud indenfor